LEVERANDØR AV SENTRALSTØVSUGERE

CYCLO VAC

Gjør livet enklere med

Cyclo Vac.

 

Cyclo Vac sentralstøvsuger tilpasser seg dine behov og livsstil. Den daglige rengjøringen blir mye enklere i tillegg til at det går raskt og enkelt. Rengjør alt, fra kjelleren til loftet, med våre enestående støvsuger produkter og tilleggsutstyr som er praktisk og enkelt å bruke.

 

Hvorfor velge Cyco Vac?

 

Med over 50 år som største leverandør av sentralstøvsugere i Canada samt et stort nettverk av forselgere i hele verden har vi erfaringen som trengs for å levere det best mulige produktet. Våre produkter er verdenskjente for holdbarhet, innovative løsninger og ytelse, har enkle og tidsbesparende løsninger, samt unike og praktiske tilbehør.

 

 

 

 

Teknologi

 

Med praktiske teknologiske løsninger som DataSync og Retractable Hose system blir rengjøringen lekende lett. Reguér hastigheten med noen tastetrykk på støvsugerens håndtak slik at du enkelt kan støvsuge alle forskjellige materialer i huset eller få beskjed av varsellampen på håndtaket når posen må tømmes eller enheten må ha mekanisk vedlikehold. Retractable Hose systemet er et unikt «må ha system» for din sentrastøvsuger. Slangen ligger skjult i rørsystemet i veggen, dra ut ønsket lengde og koble til ønsket tilleggsutstyr før slangen igjen stues bort igjen i røret ved hjelp av sugekaften fra din Cyclo Vac. Aldri mer trenger du å lagre slangen i skap eller bære den fra kontakt til kontakt - enklere blir det ikke!

Tilbake til topp >

Velg riktig modell for ditt bruk

 

Cyclo Vac har et stort utvalg av modeller, dimmensjonert fra alt fra små leiligheter til større boliger eller kontorer og barnehager. Motorkraft og sugeeffekt er tilpasset behovet. Filtrene er innsatt med Ultra-Fresh som forhindrer soppdannelse, bakterier og lukt. Posene er enkle og hygeniske å bytte og enkelte av modellene har også mulighet for å øke støvoppsamlinsvolumet ytterligere med en forhøyningsring som tilvalg. Med vårt store utvalg av kvalitetstilbehør kan du enkelt rengjøre alt, fra vegg til tak.

 

Se alle modellene og kvalitetstilbehøret tilgjengelig i brosjyren.

Se produktkatalog>

Værftsgata 10, 1511 Moss   -   tlf.: 69 27 76 93   -   e-post: post@inneklima.no

© 2015 Inneklimateknikk AS