LEVERANDØR AV SENTRALSTØVSUGERE

For et godt inneklima!

INNEPRODUKTER

Cyclo Vac

Cyclo Vac sentralstøvsuger tilpasser seg dine behov og livsstil. Den daglige rengjøringen blir mye enklere i tillegg til at det går raskt og enkelt. Rengjør alt, fra kjelleren til loftet, med våre enestående støvsugerprodukter og med tilleggsutstyr som er praktisk og enkelt å bruke.

Mer om Cyclo Vac >

Tilbake til topp >

Data Vac

 

DataVac er en spesialstøvsuger for rengjøring av kontortekninsk utstyr. Fjern støv, muss og rusk enkelt fra finmekanisk- og finelektronisk utstyr. DataVac er et effektiv, rimelig og miljøvennlig alternativ til trykkluft på boks.

 

Mer om Data Vac >

Puzer Pro

Puzer Pro er kontruert for profesjonell bruk i offentlige institusjoner som hoteller, kontorer, barnehager, bensinstasjoner osv der det er ønskelig å støvsuge flere steder samtidig. Den kan enkelt ettermonteres i bygg, er lydsvak og med et støvfritt system lar det seg støvsuge også på dagtid.

Mer om Puzer Pro>

Waste Maid

Waste Maid er en presisjonskonstruert matavfallskvern, laget av solide materialer av høyeste kvalitet. Kvernen monteres enkelt under kjøkkenvaskens kum, tar hånd om det meste av organisk matavfall og gir en miljøvennlig og enkel kompostering.

Mer om Waste Maid >

Værftsgata 10, 1511 Moss   -   tlf.: 69 27 76 93   -   e-post: post@inneklima.no

© 2015 Inneklimateknikk AS